Reviews

Klanten vertellen over hun ervaringen met advies van Estaete over verzekeringen


bb


Eerlijk, direct en duidelijk

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben: eerlijk, direct en duidelijk, mèt humor. Bert laat zien op alle mogelijke manieren mee te denken in de financiële situatie en mogelijkheden.

E. Donkelaar


Zeer vakkundig advies

Zeer vakkundig advies. Marcel denkt altijd met je mee. Alle opties worden besproken en toegelicht. Ik raad iedereen de adviseurs van Estaete te Bennekom aan. Top dienstverlening.

D.R. Van Leuven


Fantastisch geholpen

Ben echt fantastisch geholpen door de adviseur. Er word goed geluisterd en meegedacht met de klant wat erg prettig is. Tevens is een snelle reactie en afhandeling bij estaete iets wat als vanzelfsprekend word ervaren waardoor de klant echt op snelle en goede wijze word geholpen! Ik heb bij verschillende aanbieders gezeten maar ben nog niet eerder zo goed en netjes geholpen!

Anoniem


De hoogst mogelijke score

Ik geef deze hypotheekadviseur een zeer goede score. Hij heeft ons deskundig en op een prettige bij ons aansluitende manier geholpen. Hij was snel en duidelijk in zijn beantwoording en kwam zijn afspraken na. Geen vraag was te gek of te veel en overal kwam een eerlijk antwoord op. Wij hebben hem ervaren als een prettige gesprekspartner rondom de aankoop van onze woning, de hypotheek enz. Wij zijn blij met zijn deskundige hulp en tevens zijn wij blij met het resultaat wat het heeft opgeleverd. Hij is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, hij heeft kennis van een diversiteit aan zaken, hij is goed bereikbaar en hij is flexibel. Samengevat; hij krijgt de hoogst mogelijke score omdat wij helemaal tevreden zijn over zijn diensten. Zeker een aanrader dus!

CB


Prettige persoonlijke benaderingen

Erg prettig begeleidt bij alle financiële aspecten (hypotheek etc) die bij het kopen van een huis komen kijken. Steeds duidelijke uitleg, en stap voor stap het hele proces doorgeholpen. Prettige persoonlijke benaderingen en met alle vragen kon ik bellen of mailen en krijg dan heel snel en adequaat antwoord. Van te voren dacht ik dat het krijgen van een hypotheek een hoop gedoe en stress zou gaan veroorzaken, maar het tegendeel was waar. Alles is voorspoedig en prettig verlopen.

Anoniem


Al jaren een tevreden klant

Ik ben al jaren een tevreden klant van estaete, met het nemen van mijn nieuwe hypotheek ben ik weer vriendelijk en deskundig geholpen Marcel neemt alle tijd voor uitleg , is altijd goed bereikbaar en belt of mailt altijd gelijk terug.

Anoniem


Neemt de tijd om je uitgebreid te informeren

De adviseur is een aardige vrouw die die alles tot in de puntjes uit zoekt, de tijd neemt om je uitgebreid te informeren. Zodat je de juiste keus kan maken qua verzekeringspakket.

Daniël


Voor mij een dikke 10 !

Zeer goed vakkundig en plezierig geholpen door de adviseur van Estaete hypotheken en verzekeringen. Wil je een hypotheek of verzekering dan adviseer ik hen ten zeerste aan in Bennekom maar ook voor goed financieel advies. Voor mij een dikke 10 !

Steenbergen


Een aanrader!

Superaardige dame met een schat aan ervaring en kunde! Houd rekening met alle facetten om een goed totaalpakket samen te stellen. Een aanrader!

KJ


Ze houden al jouw verzekeringen en hypotheken in de gaten

Ze houden al jou verzekeringen en hypotheken in de gaten en laten weten wanneer het belangrijk is om langs te komen om dingen aan te passen.

Elly


Geen moeite was haar teveel

De adviseur was zeer goed op de hoogte van de verzekeringen. Geen moeite was haar teveel om voor ons een goede pakket polis te zoeken.ik werd zeer prettig geholpen door de adviseur.

A.H.


Adviseur denkt echt met je mee

Estaete heeft mij geholpen bij het verlagen van de rente op mijn oude hypotheek, en bij de hypotheekzaken rondom mijn verhuizing. Beide keren zeer helder advies en uitleg. De adviseur denkt echt met je mee en neemt de tijd voor je. Ook altijd snelle reactie op vragen etc. per e-mail. Zeker aan te raden.

Sonneveld


Zeer snel en adequaat

Een betrouwbare adviseur. Hij neemt de tijd voor ons en zoekt de hypotheek & de verzekering die bij ons past. Communicatie is prima: Zowel per e-mail als telefonisch & WhatsApp reageert hij zeer snel en adequaat.

anoniem


Prima advisering en planning

Prima advisering en planning vanuit de adviseur. Was zelfs bereid om voor ons om 08.00 uur het kantoor te openen. Goede dienstverlening.