Reviews

Klanten vertellen over hun ervaringen met advies van Estaete over verzekeringen


D.R. Van Leuven


Fantastisch geholpen

Ben echt fantastisch geholpen door de adviseur. Er word goed geluisterd en meegedacht met de klant wat erg prettig is. Tevens is een snelle reactie en afhandeling bij estaete iets wat als vanzelfsprekend word ervaren waardoor de klant echt op snelle en goede wijze word geholpen! Ik heb bij verschillende aanbieders gezeten maar ben nog niet eerder zo goed en netjes geholpen!

Anoniem


Neemt de tijd om je uitgebreid te informeren

De adviseur is een aardige vrouw die die alles tot in de puntjes uit zoekt, de tijd neemt om je uitgebreid te informeren. Zodat je de juiste keus kan maken qua verzekeringspakket.

Daniël


Voor mij een dikke 10 !

Zeer goed vakkundig en plezierig geholpen door de adviseur van Estaete hypotheken en verzekeringen. Wil je een hypotheek of verzekering dan adviseer ik hen ten zeerste aan in Bennekom maar ook voor goed financieel advies. Voor mij een dikke 10 !

Steenbergen


Een aanrader!

Superaardige dame met een schat aan ervaring en kunde! Houd rekening met alle facetten om een goed totaalpakket samen te stellen. Een aanrader!

KJ


Ze houden al jouw verzekeringen en hypotheken in de gaten

Ze houden al jou verzekeringen en hypotheken in de gaten en laten weten wanneer het belangrijk is om langs te komen om dingen aan te passen.

Elly


Geen moeite was haar teveel

De adviseur was zeer goed op de hoogte van de verzekeringen. Geen moeite was haar teveel om voor ons een goede pakket polis te zoeken.ik werd zeer prettig geholpen door de adviseur.